BalLowSky toezicht en advies
scherp en genuanceerd
BalLowSky

Organisaties bestaan om doelen te verwezenlijken ten behoeve van belanghebbenden. Toezicht houden is het monitoren van activiteiten en besluiten van het bestuur van organisaties. De bestuurder dient verantwoording af te leggen over de resultaten van het uitgevoerde beleid van deze organisatie. Taak van de toezichthouder is om te controleren of dit beleid goed wordt uitgevoerd en om risico's te beperken.

Monitoren betekent onder andere om meerdere opties te beoordelen en open te laten (keep BALs in the air). Besluitvorming vindt plaats door de bestuurder. Belangrijk is om aan de hand van de juiste informatie een oordeel te vormen. Deze informatie dient de juiste diepte en nuance te hebben. Het verkrijgen van de juiste informatie wordt gehaald bij alle lagen in de organisatie (go also LOW). Overzicht behouden en de einddoelen in zicht houden (horizon) is essentieel. Dit overzicht krijg je door afstand te behouden (SKY is the limit).

BalLowSky toezicht en advies, wil op basis van de juiste informatie, verschillende opties beoordelen en vanuit het juiste beleid en strategie het juiste advies geven en eventueel mede uitvoeren. BalLowSky bezit jarenlange ervaring op het gebied van human resources en toezicht houden bij woningcorporaties.

De naam BalLowSky is afgeleid van de ondernemende en creatieve huisbaas Jerzi Balowski met zijn vele gezichten uit de BBC serie 'The Young Ones'.

 

 

 

 

 

Contact zoeken? martin@ballowsky.nl